Het slechte nieuws is…

… dat de zomer voorbij is.

Het goede nieuws is dat het seizoen van taart en warme choco aangebroken is. Wij huldigen dat volgende week officieel in met de eerste bijeenkomst van de Coffeecats! En er zijn nog een paar plaatsjes…

Dus:

Broed je op een plan? Heb je een idee, maar mis je nog wat input? Werk je al jaren aan een creatief project, maar vind je nooit de moed om het af te maken? Met andere woorden: nood aan een shotje om wakker te blijven? Word een CoffeeCat!

unnamed

Wat?

Eens in de zes weken kom je met een 8-tal kompanen samen in De Dikke Kat bij een kop koffie en een stuk taart. Jij gooit je idee / project / creaties in de groep, de anderen geven je feedback. Op het einde stel je een persoonlijke doelstelling op voor de volgende bijeenkomst, zodat je effectief ook werk maakt van je plannen. We mikken op een 6-tal bijeenkomsten, maar dat kan gaandeweg bijgestuurd worden. De eerste gaat alleszins door op zaterdag 22 oktober, tussen 10u en 13u.

Waarom?

Heel simpel: to get things done. Om eindelijk dat ding te doen waar je al zo lang mee in je hoofd zit. Om dat eerste vlammetje waarmee een idee ontstaan is, warm te houden. En gewoon: omdat wij enorm geloven in de inspirerende en motiverende invloed van gedeelde creatieve processen.

Voor wie?

Iedereen met een idee en een oprechte drang om het uit te werken. Dat kan iets artistieks zijn (een toneelstuk schrijven), iets sociaals (een buurtwerking opstarten), iets educatiefs / ludieks (een gezelschapsspel ontwikkelen),… Iedereen is welkom. Het enige wat we verwachten is dat je je engageert en actief deelneemt doorheen de hele rit.

Hoe?

Stuur een mailtje met je gegevens en een korte schets van je project naar cafe-ine@outlook.com. Wij houden je verder op de hoogte.

We kijken ernaar uit!

Jasper & Ine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s