Van Cafeine tot Collectief Ablatief

Schermafbeelding 2018-10-29 om 15.59.05

Lieve volgers,

Het is jullie allicht niet onopgemerkt gebleven: Jasper en ik zijn al een tijdje gestopt met bloggen op deze site. Maar… we zijn níet gestopt met creëren. Integendeel. Onze samenwerking is intussen een onderdeel van “Collectief Ablatief“, een bundeling van bewuste makers. We maken nog steeds posters en postkaarten (binnenkort weer nieuwe!) en hebben daarnaast verschillende andere spannende projecten en ideeën.

Bij deze wil ik jullie van harte uitnodigen op de voorstelling “Puzzel Mij”, die we op 2 december met Collectief Ablatief spelen in De Theatergarage, Borgerhout. Het is een voorstelling met mijn tekst, muziek van Sebastiaan Simoens en beelden van Jasper. We werden voor deze voorstelling gecoacht door Peter De Graef (een fantastisch proces!) en gingen in première op het MoMeNT-festival in Tongeren, afgelopen zomer. Meer info over de voorstelling, vind je hier.

Wil je in de toekomst graag op de hoogte blijven van ons werk? Laat even iets weten (als reply of via info@collectiefablatief.be), dan sturen we je graag onze nieuwsbrief.

We kijken uit naar een blij weerzien met jullie!

Liefs,
Ine

Col6 A6 tekst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s