COFFEECATS: DE KAT BIJ DE KOFFIE VATTEN!

In september 2016 lanceerde Cafeine deze oproep:

“Broed je op een plan? Heb je een idee, maar mis je nog wat input? Werk je al jaren aan een creatief project, maar vind je nooit de moed om het af te maken? Met andere woorden: nood aan een shotje om wakker te blijven? Word een CoffeeCat!” (voor meer info: scroll naar beneden)

Intussen is de eerste lichting Coffeecats volop bezig met denken, schrijven, broeden, spelen, aftasten, creëren en koffie / thee drinken. Een schooltoneel, audioslaapverhalen voor kinderen, een bijzonder nieuwjaarsfeest,… er hangt van alles in de lucht. Je hoort nog van ons!

Zin om binnenkort zelf mee te doen? Lees dan vooral nog even voort …

Dus…

Wát gebeurt er juist als ik een Coffeecat word?

Eens in de zes weken kom je met een 8-tal kompanen samen in De Dikke Kat bij een kop koffie en een stuk taart. Jij gooit je idee / project / creaties in de groep, de anderen geven je feedback. Op het einde stel je een persoonlijke doelstelling op voor de volgende bijeenkomst, zodat je effectief ook werk maakt van je plannen.

En wáárom zou ik dat doen?

Heel simpel: to get things done. Om eindelijk dat ding te doen waar je al zo lang mee in je hoofd zit. Om dat eerste vlammetje waarmee een idee ontstaan is, warm te houden. En gewoon: omdat wij enorm geloven in de inspirerende en motiverende invloed van gedeelde creatieve processen.

Kan ik mij zomaar aanbieden?

Tuurlijk. De Coffeecats zijn er voor iedereen met een idee en een oprechte drang om het uit te werken. Dat kan iets artistieks zijn (een toneelstuk schrijven), iets sociaals (een buurtwerking opstarten), iets educatiefs / ludieks (een gezelschapsspel ontwikkelen),… Iedereen is welkom. Het enige wat we verwachten is dat je je engageert en actief deelneemt doorheen de hele rit.

Wat moet ik daar dan voor doen?

Stuur een mailtje met je gegevens en een korte schets van je project naar cafe-ine@outlook.com. Wij houden je verder op de hoogte.

Liefs,
Jasper & Ine